Х міжнародна наукова конференція “Історія торгівлі, податків та мита”

До участі у конференції запрошуються співробітники вищих навчальних закладів, наукових установ та організацій, докторанти, аспіранти, представники органів державної влади та місцевого самоврядування. Для участі у конференції необхідно до 16 вересня 2016 р. подати до оргкомітету: заявку на участь у конференції (додаток 1) та тези обсягом до 3-х сторінок (Microsoft Word. Поля з усіх сторін – 20 мм. Шрифт Times New Roman 14 з інтервалом 1.5, без посилань).

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ НАУК УКРАЇНИ
РЕГІОНАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ВСЕСВІТНЬОЇ МИТНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
ІНСТИТУТ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ
УНІВЕРСИТЕТ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо вас взяти участь у роботі Х Міжнародної наукової конференції “Історія торгівлі, податків та мита”

УМОВИ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЇ

До участі у конференції запрошуються співробітники вищих навчальних закладів, наукових установ та організацій, докторанти, аспіранти, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Для участі у конференції необхідно до 16 вересня 2016 р. подати до оргкомітету: заявку на участь у конференції (додаток 1) та тези обсягом до 3-х сторінок (Microsoft Word. Поля з усіх сторін – 20 мм. Шрифт Times New Roman 14 з інтервалом 1.5, без посилань).

Заявка і тези направляються на електронну адресу оргкомітету naukvid@ukr.net. (Тема: Історична конференція) окремими файлами. Назва файлу заявки – прізвище та ініціал імені учасника і слово “заявка” латинськими літерами (наприклад: IvanenkoM. Zayavka.doc). Назва файлу тез – прізвище та ініціал імені учасника і слово “тези” латинськими літерами (наприклад: IvanenkoM.Tezy.doc).

Організаційний внесок складає 75 грн. Він використовується на часткове покриття витрат, пов’язаних з друком матеріалів конференції, розсилкою інформаційних листів та запрошень, поштові витрати тощо.

Інформаційний лист: cfp_10_conf_trade_taxes_duties